Bevar bilen smuk og funktionel med rustbeskyttelse

26 February 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du bosiddende i Hemmet, Tarm eller nærmeste omegn, og har du brug for assistance i forhold til rustbeskyttelse af din bil? Så kan du med fordel kontakte de dygtige håndværkere hos Hemmet Bilplejecenter.

Hvem er Hemmet Bilplejecenter?

Hemmet Bilplejecenter er dit center for bilpleje og rustbeskyttelse i Tarm. Hos Hemmet Bilplejecenter tilbydes alle plejende og vedligeholdende behandlinger af biler, her under undervognsbehandling, indvendig bilpleje og udvendig bilpleje. Hemmet Bilplejecenter har også bredt og velassorteretudvalg af af dæk og fælge til salg i butikken, og tilbyder Anti-Rust Ringens garanti på alle Mercasol behandlinger.

Med grundig og professionel bilpleje forlænger du levetiden på din bil, idet såvel indvendige som udvendige dele holder længere med den rette pleje og beskyttelse. Og når det handler om antirust behandling, er Hemmet Bilplejecenter eksperter på området.

Antirust behandling af din bil hos Hemmet Bilplejecenter

Det danske klima har i kraft af den høje luft fugtighed og salt indhold i luften samt de store temperatur svingninger en høj korrosions faktor. Dette betyder, at rust har nemt ved at danne sig på metal – og dette kan være skadeligt for din bil. Den mindste ridse i lakken, og så kan bilen angribes af rust, som kan tære hele karosseriet i stykker.

Især bilens undervogn er særligt sårbar, fordi vi i Danmark som oftest hælder salt i rige mængder på vejen for at undgå glat føre i frostvejr. Undervognen er således udsat for lidt af hvert, når bilen triller rundt på de danske veje – og derfor er det vigtigt, at undervognen behandles ekstra grundigt imod rust.

Med en god antirust behandling får din undervogn og dit karosseri såvel længere levetid som bedre støjdæmpning – og din bil kan opnå en højere mersalgspris, hvis du sørger for at beskytte den behørig. Du kan få mere information på hemmetbilplejecenter.dk

More articles