Bestil online hos dit apotek i Odsherred

24 November 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Bruger du fast medicin mod allergier eller andre gener, som du kun kan købe hos dit lokale apotek? Det kan for mange være svært at finde tiden til at besøge apoteket for at hente nyt receptmedicin. I en travl hverdag med arbejde, børn og andre ærinder, er det sjældent lige det man gider at bruge sin overskud af tid på.

Det er der heldigvis kommet en ny løsning på. Hos udvalgte apoteker er det nu muligt at bestille receptmedicin og håndkøbsprodukter online. Det vil sige, at du ikke behøver at gå ned i til det lokale apotek hver gang, at du skal købe håndkøbsprodukter eller receptmedicin. Nu har du mulighed for at bestille medicin direkte hjemme fra stuen, eller når du er på farten fra din smartphone. 

Få leveret receptmedicin direkte hjem til dig

En af de store fordele ved at bestille din medicin online er, at du kan forvente at få det leveret hjem til dig allerede samme dag, hvis det er nødvendigt. Det gør, at hvis du pludseligt får et behov for din medicin eller er løbet tør, kan du bestille det med relativ kort varsel. 

Her er et migræneanfald et godt eksempel. Det kan opstå helt uden varsel og pludseligt. Hvis du derfor ikke har noget til at tage de største af smerterne med, kan det være ulideligt at være i. Her kan du nemt besøge apotekets lokale hjemmeside for at bestille dit receptmedicin.

Find det lokale apotek i Odsherred

Er du fra Odsherred eller omegn, kan vi her hjælpe dig med at finde det lokale apotek, hvor du kan få leveret medicin direkte hjem til dig. Der er som udgangspunkt flere apoteker omkring Odsherred. Det er dog ikke alle, som tilbyder online bestilling, hvor du kan få leveret receptmedicin. Her skal du vælge asnaesapotek.dk, som det lokale apotek i Odsherred.

More articles