Bestil kaffemaskiner til erhverv online

05 juli 2021 Astrid Pedersen

editorial

I takt med at de fleste restriktioner letter, begynder medarbejderne at vende tilbage til kontorerne – og kunderne til butikkerne. Vil du gerne gøre lidt ekstra for dine medarbejdere, gæster eller kunder kan du overveje at forkæle dem med friskbrygget kaffe eller espresso fra en professionel kaffemaskine eller espressomaskine.

Hvad er en kaffemaskine til erhverv?

En kaffemaskine som er designet til anvendelse inden for erhverv eller industri vil typisk være både hurtigere og mere solid end en almindelige konsum kaffemaskine. Det betyder at du med en sådan kaffemaskine vil kunne fremstille langt større volumener af kaffe eller espresso i løbet af en dag.

En typisk kaffemaskine til private hjem vil sjældent skulle brygge mere end 6 – 8 kopper kaffe ad gangen, og det kun ganske få gange i løbet af en dag. Derfor vil du aldrig kunne møde behovet for frisk brygget kaffe med en sådan kaffemaskine.

Dine medarbejdere vil skulle sætte kaffe over uafladeligt hvis der skal være nok til alle hele dagen lang. Og en sådan kaffemaskine vil med stor sandsynlighed hurtigt bryde sammen under det høje arbejdspres.

Store fordele ved en kaffemaskine til erhverv

Foruden kaffemaskinens hurtighed og langvarige stabilitet kan du regne med at dine medarbejdere eller kunder vil sætte pris på kaffedrikke fra en espressomaskine eller kaffemaskine bygget til industrielt brug. Her får man nemlig mulighed for at vælge blandt et stort og varieret udvalg af kaffe typer.

Foruden sort kaffe, ren espresso eller americano vil du også kunne vælge de kendte cafe drikke så som cortado, macchiato, caffe latte, flat white eller måske en cappuccino. Og der vil være mulighed for selv at bestemme styrken på kaffedrikken.

Du kan finde de bedste kaffemaskiner og espressomaskiner fra brands så som Elektra, La Nuova Era, Animo, Rocket, Lavazza, KorintoPrime, og Wittenborg i den online shop på Kaffeexpressen.dk.

Flere Nyheder