Bestil festens buffet som mad ud af huset

19 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal du holde fest, og vil du gerne slippe for det hårde arbejde med madlavning? Så læs med her.

Vælg en buffet og let arbejdet til festen

En populær løsning til den uformelle fest, for eksempel konfirmationen, brylluppet eller den runde fødselsdag, er en lækker buffet.

Med en buffet behøver du intet serveringspersonale. Gæsterne kan selv bestemme hvad de ønsker at spise. De fleste anretninger, som er tiltænkt en buffet, er velegnet til at spise stående. Det kan for eksempel dreje sig om pindemadder, kanapeer, tapas, antipasti og andre former for små mundrette hapser som faktisk er rigtig delikate.

En buffet er et udmærket alternativ til den traditionelle suppe, steg og is menu som godt kan gå hen og blive lidt tung i sommervarmen. Med en buffet får du et mere fleksibelt middags forløb hvilket er hensigtsmæssigt hvis der er tale om en længere middag med mange taler og sange. Og så har du mulighed for at variere din buffet i det uendelige – i hvert fald hvis du bestiller buffet ud af huset fra Kokken & Jomfruen.

Kokken & Jomfruen tilbyder buffet ud af huset

Kokken & Jomfruen har igennem flere årtier serviceret selskaber, fester og andre sammenkomster med lækker og velsmagende mad ud af huset.

Når du køber buffet ud af huset hos Kokken & Jomfruen er du garanteret lækre og velsmagende frisk tilberedte retter som leveres direkte til din hoveddør – selvfølgelig til den aftale tid.

Med buffet ud af huset lettes arbejdet omkring din fest ganske betydeligt. Du skal ikke bruge timer i køkkenet for at tilberede de enkelte retter. Du skal blot stå parat til at modtage din buffet ud af huset og sørge for at den bliver anrettet som du ønsker det.

Klik ind på Kokken & Jomfruen og find retterne til din buffet ud af huset.

More articles