Bestil din nye trusse online

14 april 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Når du står for at skulle købe frækt undertøj – det, der på fagsprog kaldes for lingeri – er der nok at vælge imellem. Lingeri indbefatter nemlig såvel bh og trusse sæt som hofteholdere, korsetter og corsager, flotte strømpebukser og selvsiddende strømper, samt special lingeri så som teddys, roll ons, body suits og cat suits og de særdeles forførende baby dolls. Det er dog altid en god idé at lægge ud med den mest basale del af en komplet lingeri samling, nemlig trussen.

Hvordan finder jeg den rette trusse?

Et vigtigt basis element når vi snakker lingeri er den frække og forførende trusse. Trussen er den mest intime beklædnings genstand, der findes. Derfor er det vigtigt, at du vælger en trusse som får dig til at føle dig behageligt tilpas, samtidig med at den giver dig en flirtende og fræk udstråling.

Er du således ikke helt hjemme i den minimalistiske g strengs trusse, og savner du noget ekstra støtte til hofter, baller og mave, kan du med fordel i stedet vælge en maxi trusse, en tai trusse eller en tanga trusse. Selv om disse trusser dækker mere, kan de sagtens være både smukke og frække. Du skal huske, at den ekstra mængde stof giver mere plads til forførende detaljer så som sløjfer, blonder, pyntebånd og lignende.

Det kan også sagtens lade sig gøre at finde trusser, som ikke sidder så stramt som de oven for nævnte. Boxer shorts og skovtrusser er eksempler på løse trusser, som for det meste er fremstillet i florlette stoffer så som silke og satin. Disse trusser er rigtig behagelige at have på, omend de ikke gør sig så godt under stramme bukser eller en ditto nederdel.

Hvis du ønsker et overblik over forskellige trusser, kan du finde et stort og varieret udvalg i den online shop på love-lingeri.dk

Flere Nyheder