Bekæmp stress og angst med øreakupunktur

27 april 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du i det daglige døjer med stress, angst eller en lignende lidelse, er det vigtigt, at du kommer i professionel behandling – for eksempel hos en psykoterapeut eller med hypnoterapi. Og du kan med fordel supplere din behandling med NADA øreakupunktur.

Hvad er fordelen ved NADA øreakupunktur?

NADA øreakupunktur er en behandlingsform med mange fordele – især hvis målet med behandlingen er at dæmpe angst og stress, eller at vænne patienten af med en afhængighed.

NADA øreakupunktur anvendes ofte i forbindelse med misbrugsbehandling da der er gode indikationer for at øreakupunktur kan dæmpe abstinenser og samtidig skabe øget mental klarhed og fokus. Af samme grund er NADA øreakupunktur velegnet til behandling af angst, stress og depression samt visse mentale lidelser som medfører koncentrations besvær og aggressiv adfærd.

En stor fordel ved NADA øreakupunktur er behandlingens enkelthed og overskuelighed. Ved traditionel akupunktur skal patienten kunne rumme at få isat nåle mange forskellige steder på kroppen, og ligge stille i længere tid ad gangen. Er man et nervøst eller rastløst anlagt gemyt kan dette godt virke som en stor mundfuld.

Til NADA øreakupunktur anvendes nåle som er meget kortere end de nåle som benyttes i forbindelse med traditionel akupunktur hvilket i sig selv er temmelig beroligende hvis man har en angst for nåle. De små nåle stikkes udelukkende i den ydre del af øret – og man skal kun sidde med nålene i en halv times tid.

Samtidig virker NADA øreakupunktur nærmest med det samme mange patienter beretter om en næsten øjeblikkelig følelse af klarhed og ro under selve behandlingen. Dette betyder at du vil kunne føle en bedring i din tilstand allerede efter første NADA øreakupunktur session. Og med et længere varende NADA behandlings forløb vil du kunne opnå store fremskridt inden for kort tid.

Du kan få NADA øreakupunktur i Slagelse hos Akupunktur & Massage Klinikken – bestil tid via am-klinikken.dk.

Flere Nyheder