Bedemand Hvidovre: Tag afsked med kærlighed og respekt

21 November 2021 Athene Eriksen

editorial

Bedemand i Hvidovre – hvor dine kære er i centrum 

Det er altid svært, at skulle sige farvel til vores elskede og derfor kan det være svært at finde overskuddet, til at ordne alle aspekter at den sidste afsked. Udover at skulle skulle finde en personlig forsoning med situationen, er der mange detaljer som skal på plads, for at give det ærbødige farvel vi alle ønsker.

Derfor har vi alle brug for nogen ved vores side, til at hjælpe os igennem processen. Når du vælger en erfaren bedemand til at hjælpe dig med dette, kan du nemlig fokusere din energi på dig selv og dine kære, så i kan støtte hinanden igennem jeres tab. 

Personligt og intimt 

For bedst muligt at ære mindet om den bortgåede, vil du modtage en dybfølt og intim service, hvor du vil have mulighed for at dele alle jeres minder, for både at bearbejde din sorg og for at gøre afskeden så personlig som muligt. Det er deres ønske, at hylde deres liv, deres specielle karakter og at dette vil blive udført, i deres ånd. Dette kan forhåbentlig hjælpe dig, både i selve øjeblikket og også fremadrettet. Det vil naturligvis ikke mindske dit tab, men det vil blive udført, som de ville have ønsket. 

image

Din bedemand står altid ved din side 

Der er ikke blot fokus på den fysiske udførelse af begravelsen, men på at gøre dette til den bedst tænkelige oplevelse for de pårørende, givet omstændighederne. Den empatiske tilgang og indlevelse, er alfa og omega, for at give både den afdøde og de der er blevet ladt tilbage, et smukt minde at se tilbage på. At de har levet et fuldt liv og har taget afsked på samme vis. 

Stå ikke alene med dit tab, din bedemand er her for dig. Tag uforpligtende kontakt https://www.heaven.nu/.

More articles