Bambus tøj – for din sundhed og komfort

27 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Blandt de nyeste skud på stammen inden for tekstil materialer finde vi bambus. Inden for de seneste år har beklædnings fabrikanter fået øjnene op for dette særlige materiale – og det er der mange gode grunde til.

Bambus – fremtidens tekstil

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge tøj og undertøj fremstillet af bambus frem for andre materialer. Bambus fibrene er særdeles porøse og lette i struktur – en egenskab, som bevares under forarbejdning, og dermed sikrer at bambus undertøj er let og behageligt at have på.

Der er utroligt mange fordele ved at vælge bambus undertøj i stedet for undertøj som er fremstillet af eksempelvis bomuld eller nylon får du således et meget mere fleksibelt, blødt og let produkt. Når først du har prøvet bambus undertøj vil du ikke gå tilbage til andre former for underbukser, briefs, boxershorts eller BH’er.

Bambus undertøj er bedst for huden

Døjer du med lidt overfølsom hud, og udvikler du let udslæt eller eksem? Så er bambus undertøj det rette valg. Med bambus undertøj kan huden ånde, takket være de før nævnte ventilerende egenskaber i bambus tekstil. Det betyder at huden ikke irriteres af materialet, og at den derfor får lettere ved at regenerere.

Når du vælger bambus undertøj frem for bomulds undertøj gør du således huden en tjeneste. Og så kan bambus undertøj vaskes ved høje temperaturer uden at miste sin facon hvilet betyder at du kan vaske undertøjet hyppigt hvorved du undgår bakterier i dit undertøj.

Bæredygtighed og social ansvarlighed med bambus undertøj fra Boody

Når du køber bambus undertøj fra virksomheden Boody støtter du en både social og økologisk produktion af undertøj i top kvalitet. Bambus er blandt de mindst krævende planter når det handler om fremstilling af tekstil. Du kan læse mere, og bestille lækkert bambus undertøj online, på Boody.dk

More articles