At være tryllekunster i ens fritid

15 October 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som en anden Superman eller Batman kan man leve noget af en skyggetilværelse resten af ens fritid, når man holder fri fra det almindelige arbejde.

Superman er Clark Kent, der er journalist til dagligt, mens Bruce Wayne er forretningsmand, når han ikke er iklædt den mørke dragt.

Disse personer forsøger dog at holde deres identiteter skjulte, og det lykkedes nogle gange bedre end andre, men der findes også helt almindelige mennesker, der gerne vil leve et liv ved siden af deres almindelige arbejde, hvor de ikke behøver at skjule sig for det.

Det kan jo være, at man til dagligt har et noget rutinepræget kontorjob, hvor der ikke sker de store udskejelser, men man er god til det, og man tjener fine penge på det, så man kan forsørge sig selv og familien – men der mangler så lidt spænding ved siden af.

Når man har fri, så bruger man tiden på at slappe af og lade batterier op til næste dags arbejde, og weekenderne går med familiebesøg og andet relateret til familien, så der er ikke så meget udsving af de mere sjove og udskejende ting, der kan bryde hverdagens trummerum.

Man vil gerne gøre noget, der er markant anderledes og måske endda gøre en forskel for folk på en underholdende facon, men det skal ikke være noget, der tager for lang tid fra familien, eller som man har ambitioner om at drive stort, men blot som interesse, hvor man nogle gange gør det gratis og andre gange for et symbolsk beløb.

Som eksempel kan være, at man iklæder sig det klassiske mundering som tryllekunstner for at lave tryllekunst til fester, hvor man påtager sig en påtaget accent og driver gæk med gæsterne fra de store til små, mens man inddrager dem i festen.

Man er måske ikke den bedste tryllekunstner, men det er en interesse, man har, og som giver en noget ekstra, som ens arbejde måske ikke kan give en.

More articles