Aktiehandel er lettere nu om dage, end man tør drømme om

13 April 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan noget med aktiehandel er ikke, som hvor du ser det i film, hvor en masse mennesker med slips iler og farer rundt i en stor bygning, hvor de skriger efter folk i telefoner, om de skal købe og sælge aktier, mens de holder øje med en masse tal på tavler, der forandrer sig.

Det er en overdrivelse af, hvordan det foregår.

Godt nok skal det gå hurtigt, og man skal være god til at analysere, men det er ofte ens egen skyld, hvis man bliver umanerligt stresset og presset, da mindre arbejde også kan resultere i en god aktiehandel:

Hellere kvalitet end kvantitet.

Desuden er det faktisk også overdrevet med, at en masse aktiehandlere skulle have begået selvmord ved krakket i 1929.

Den moderne aktiehandel kan faktisk gøres i hånden, mens du spiser frokost på dit arbejde.

En aktiehandel kan for tiden gøres direkte hjemmefra

De fleste ting er jo online nu om dage, og det betyder også, at du kan have hele verden i din hånd i form af en smartphone eller en tablet.

Her kan du overvåge og analysere aktiemarkedet, om du så gør det for sjov for at tjene lidt penge, eller du gør det som led i dit arbejde – eller det bare er et emneområde, som du kan lide at interesse dig for.

Du behøver ikke møde op i en bestemt bygning i dit bedste jakkesæt, mens der er åbningstider, da du kan sidde derhjemme i træningsbukser, en plettet t-shirt og daggammelt skæg, mens du spiser pizza – og ser dine aktier vokse gevaldigt eller forsvinde mellem hænderne på dig.

Du kan installere en app efter eget valg, der kan hjælpe dig med aktiemarkedet, eller du besøger hjemmesider og fora, der kan give dig viden og tips om dette emne, så du direkte med det samme kan blive klog på aktiemarkedet.

More articles