Pleje til din sensitive hovedbund med Dermo-Calm fra Kerastase

21 September 2019 Louise Iversen
Pleje til din sensitive hovedbund med Dermo-Calm fra Kerastase

 
Er du en af dem, der er så uheldig at være velsignet – eller, rettere må være det modsatte – med en særligt sensitiv hovedbund? En irriteret og følsom hovedbund bør ikke plejes med produkter udviklet til normalt hår, da her selvsagt er andre hensyn at tage. 
Det anerkendte brand, Kerastase, har udviklet en fantastisk serie til netop dig, der har ekstra sensibel hovedbund; og den holder hvad den lover! Og lidt til. Kerastase arbejder klinisk højteknologisk med udviklingen af deres produkter, hvorfor du trygt kan stole på dem.
 
Hos smukkere.dk forhandles netop omtalte serie, “Dermo-Calm”, og hvis du er på udkig efter en shampoo til en tør og irriteret hovedbund bør du prøve denne – der desuden er shoppens bedst sælgende.
 
Årsagen til en irritabel hovedbund kan ofte være, at den naturlige talgproduktion har for lavt blus. Der skal ikke meget til at genere en hovedbund der er fattig på beskyttende hudfedt, og symptomerne kan være ekstremt ubehagelige – eksempelvis sprækket hud med små sår – og kan i værste fald medføre hårtab.
 
Det er altså vigtigt at holde din hovedbund fugtet og næret, og shampooen “Bain Riche Dermo-Calm” er udviklet til netop dette.
“Bain Riche Dermo-Calm” er mild og plejende, og den vil ydermere gøre dit hår både blødt og strålende. Shampooen bruges som enhver anden; en passende mængde masseres grundigt ind i hovedbund og hår – vådt, naturligvis – hvorefter det skylles ud. Proceduren kan gentages om nødvendigt.
 
På smukkere.dk finder du også andre produkter i denne serie, og priserne er særdeles favorable. Du vil ikke blive skuffet, og vil mærke en bedring straks! Allergener kan behandles med mange farmaceutiske produkter, ofte i håndkøb på apoteket; men her får du den samlede pakke! Alle særlige hensyn tages, samtidig med du at får den eksklusive og luksuriøse følelse af et unikt plejeprodukt, der også gør dit hår skinnende smukt! Alt er at vinde ved køb af serien fra Kerastase!
 

More articles