Hvor meget låseservice har du brug for?

22 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke rart at ligge søvnløs om natten og være bange for, at der er nogle, som der bryder ind i ens hjem.

Man kan heldigvis gøre en hel masse for, at indbrudstyve ikke kommer til at have så let adgang til ens hjem, for vi må være ærlige at sige, at hvis nogle virkelig gerne vil ind i ens hjem, så skal de nok komme det.

Men hvis man sætter en masse låse på, alarmer, overvågningskameraer og eventuelt har en (vagt)hund, så er man ret godt sikret både præventivt, men også ved at man kan sikre sig for, at forbryderne stikker af igen, hvis de endelig kommer ind.

Det vil forsikringen nok være meget glad for, at du har lavet alle disse foranstaltninger af sikringer i dit hjem.

Hvis I også fører noget nabohjælp i deres område, så er det også virkelig fordelagtigt.

Låseservice / sikring

Det kan blive for omfangsrigt med den låseservice

Det er jo helt fint, at man udfører udskiftning af lås, hvis der er brug for det, og man sætter lås på vinduer og andre steder, men hvis man ender med at have sådan et hjem, hvor man skal have utallige koder og undgå at træde på usynlige sensorer, for ellers antænder man en alarm, så kan det blive for voldsomt.

Det vil ikke være sjovt for børnene at blive mødt af sådan en alarm, og hvis man kommer sent hjem fra arbejde en dag og har glemt koden, men alarmen går, og naboer og vagtfolk kommer rendende, så er det også lidt pinligt.

Man skal derfor overveje, hvad der er nødvendigt at have, og hvad man kan undvære af låsesikringer.

Man kan altid installere lidt mere med tiden, hvis man ser behov for, at man skal have mere, men man kan også afmontere noget, hvis det viser sig, at det er for meget af det gode.

More articles