Forkæl dit barn med baby Kranio Sakral Terapi i Ikast

08 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Har dit spædbarn problemer? Så kan du eventuelt prøve baby kranio sakral terapi.

Hvorfor vælge baby kranio sakral terapi?

Som nævnt er kranio sakral terapi en særdeles blid, dog effektiv, behandlings form. Mange spædbørn tager ikke godt imod de mere hårdhændende former for massage, og bryder sig ikke om hverken zoneterapi eller kiropraktik. Hvis din baby hører til den mere ømskindede type er kranio sakral terapi således et rigtig godt bud på en behandlings form som vil passe godt til ham eller hende.

Hvordan kan kranio sakral terapi hjælpe mit barn?

Hvis du oplever at dit barn er rastløst og ofte bryder ud i lange anfald af gråd uden at det har med sult at gøre kan det være tegn på at der er noget galt. Måske oplever barnet smerter eller ubehag. Og den eneste måde hvorpå et barn kan give udtryk for dette er gennem gråd eller skrig.

I så tilfælde er det eg at opsøge professionel hjælp. Her kan kranio sakral terapi være til stor nytte. Hos en dygtig kranio sakral terapetu vil dit barn være i sikre og trygge hænder.

image

Samtidig vil behandleren gennem de blide og indfølende tryk kunne berolige barnet under behandlingen. Og du vil opleve at din baby virker mere harmonisk og vel tilpas efter en baby kranio sakral terapi behandling.

Hvor kan min baby modtage baby kranio sakral terapi i nærheden af Ikast?

Er du og din familie bosiddende i eller i nærheden af Ikast eller Holstebro kan du med fordel opsøge den dygtige og erfarne kranio sakral terapeut Lis Hauge.

Lis Hauge har mange års erfaring inden for kranio sakral terapi behandling, og behandler både spædbørn, større børn, unge, voksne og ældre. Hos Lis Hauge er din baby garanteret en sikker og effektiv behandling med kranio sakral terapi. Klik ind og læs mere på https://www.lishauge.dk/ 

More articles