Spis gourmetmad på restaurant i Tønder

01 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du længe gået og manglet en lækker og uprætentiøs gourmet restaurant i Tønder? Så behøver du ikke at lede længere. Du skal blot bevæge dig ned i Spikergade, hvor du finder Restaurant ROS.

Hvad har Restaurant ROS på menuen?

Restaurant ROS er kendt for restaurantens særdeles varierende menu, som tager udgangspunkt i årstidens friske lokale råvarer. I det spæde forår og i de tidlige sommer måneder kan en menu således bestå af en forret bestående af kulmule med sprød sommerkål og en fyldig nødde vinaigrette samt en anden forret indeholdende bagt gulerødder med frisk dild og ristet boghvede, hovedretter bestående af henholdsvis unghane med luftig estragon og knasende sprøde croutoner og kalvefilet med nye kartofler plus grillet løg.

De lette og fine desserter, som passer til sådanne retter, vil typisk komme i form af bær med vanilje og en sprød kage. Du har mulighed for at tilvælge en vin menu med vine tilpasset særligt til de enkelte retter på den lækre menu.

Mad ud af huset fra Restaurant ROS

Som alle andre moderne restauranter tilbyde Restaurant ROS selvfølgelig også at du kan bestille tre eller fem retters menuerne som mad ud af huset. Og foruden de fast menuer kan du også med fordel bestille din julefrokost eller nytårs middag som mad ud af huset fra Restaurant ROS.

En julefrokost buffet, som er særligt velegnet til firmaets julefrokost, kan eksempelvis bestå af koldvandsrejer med citron og agurk, røget laks med rygeost og fennikel, marineret sild med syltede løg og dild, små sønderjyske medister pølser med rødkål, syltede rødbeder og karse, confiteret andelår med andesovs, små kartofler med urter, kålsalat med vinaigrette, ristede kerner og appelsin, trøffelbrie med æble og knækbrød, ris a la mande med kirsebær og ristede mandler samt friskbagt rugbrød, spelt brød og saltet smør.

Læs mere om Restaurant ROS’ menuer på https://restaurantros.dk/t%C3%B8nder/ 

More articles