Få hjælp af haveservice i perioder, hvor du har travlt

24 September 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Har du fra tid til anden perioder, hvor du har så travlt, at du ikke har tid til at passe din have? I det tilfælde synes du sikkert, at det er rigtig træls at skulle se ud på en trist og overgroet have. Men hvad kan du gøre, når du ikke har tiden? 

Der findes faktisk en løsning på problemet. Du kan nemlig hyre haveservice til at hjælpe dig med det. Det kan for eksempel være et firma som stecksfliserens.dk. De kan hjælpe med vedligehold af udendørsarealer så vel som fliserens og fjerning af alger. Der er altså en masse forskellige opgaver, som de kan klare. 

Der er ingen skam i, at du får andre til at ordne din have. Du bruger jo din tid på noget andet og skal have et roligt sted, hvor du kan slappe af, når du kommer hjem. Det kan du skabe ved at få en havemand til at komme. 

Hvad kan en havemand hjælpe med? 

En havemand kan hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver. Det kan for eksempel være græsslåning, klipning af hækken, beskæring af træerne, fældning af træerne, anlægning af haven, men også mindre opgaver som plantning, såning og lugning.

Måske er det bare nogle af de store projekter i haven, som du ikke har tid til. Det kan være, at du har svært ved at nå at få klippet hækken. En uklippet hæk kan give hele haven et sjusket udseende, og det er jo ikke sjovt at være dem på vejen med den grimme hæk. 

Du kan dog også vælge at lave en fast aftale med havemanden, så han eller hun for eksempel kommer en gang om ugen. Dermed kan de slå græsset og holde ukrudtet nede. Det kan være rart, hvis du har en længere periode, hvor du har travlt. 

More articles