2 ting du skal være opmærksom på ved en maler

11 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Ønsker du at renovere din bolig, så kan man enten selv prøve sig frem, eller bestille et dygtigt firma. Her i indlægget vil vi kigge ind i hvad du bør kigge efter, for at finde en dygtig maler, hvis du vil ansætte en kompetent. Du får derfor her 2 råd til, hvilke ting du skal være opmærksom på, så du ikke er utilfreds, efter du har punget ud for en maler til at lave opgaven i din bolig.

Få anbefalinger

Først, så anbefales du at læse anmeldelser på en malervirksomhed i dit lokalområde. Der kan findes anmeldelser på computeren, eller man kan tage fat i dine venner og bekendte. Det betyder intet hvilken type anbefalinger du favoriserer, men de anbefales altid, så du ikke bliver snydt.

Anmeldelser giver dig derfor muligheden for at vælge en maler, som andre kan anbefale, og ikke bare en beskrivelse, som virksomheden selv har skrevet på deres hjemmeside eller Facebook. Det fede ved anmeldelser er, at der er åbent for både negative og positive. Ud fra anbefalinger vil du derfor kunne tage en god beslutning, når du vælger hvem der skal have opgaven.
Har du svært ved at vælge, så anbefaler vi: https://malerkanonen.dk/malerfirma-herfoelge/

Undersøg rettighederne

Før du skriver under på en kontrakt med en virksomhed, som skal lave opgaven for dig, så skal du undersøge dine rettigheder. Det er også årsagen til, at vi på det højeste anbefaler, at du læser sit tilbud igennem, og samtidig finder dine rettigheder, hvis der kommer problemer. Det er af den årsag vigtigt, at der bliver inkluderet hvad der sker, hvis arbejdet ikke er som aftalt.

Det betyder også, at man skal tænke over, om der skal indskrives en forsikring, hvis det udførte arbejde ikke holder længe nok. Med en garanti skrevet ind i dit tilbud, så vil du være beskyttet, hvis der går noget galt med den udførte opgave ude i fremtiden.

Flere Nyheder